Prefabrik Evler

Wiki Article

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

fifty tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çOkay ayrıdır.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Her iklimde enerji tasarrufuyla kullandıkça kazandırır. İmarlı arsaya prefabrik ev nasıl yapılır?

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

• Bu ev çeşidinin çevreye duyarlı olması da bir başka avantajıdır. Prefabrik evler suya dayanıklı ve yanmaz yapıda olan malzemeler kullanılarak yapılır.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

My Prefab HouseIf you've got a dream of the dwelling, at this time my prefab property We're with you to generate your desire come true. You are able to setup your dwelling Area at cost-effective prices thanks to these properties which have been both beneficial, trendy and earthquake resistant. As a result of these structures, that are appropriate for use in summer months and winter, it is possible to spend a nice lifestyle. In addition, because the quantity is set in advance, you won't be confronted with surprise quantities all through the development of your house.

Metrekare bazlı fiyatınız nedir? Fiyatlarımız m² bazlı değil proje esaslıdır. Her projemiz için ayrı maliyet hesabı yapılmaktadır.  Prefabrik ve çelik yapıların farkı nedir? Prefabrik yapılar press panel sistemlerden oluşmaktadır. İç ve dış kaplaması 8mm kalınlığında betopan iç yalıtımı 8 cm kalınlığında 16 prefabrik ev fiyatları dansite eps şeklinde sağlanmaktadır. Dış duvarlar ten cm iç duvarlar 6 cm olacak şekilde tasarım yapılmaktadır. Taşıyıcı sistemleri H dediğimiz galvanizli çeliklerle sağlanmaktadır. Her a hundred twenty five cm de bir taşıyıcı sistem ve bu taşıyıcı sistemler üzerine çatı makasları gelecek şekilde planlama yapılmaktadır. Çatı arasında camyünü yalıtımı kullanılmaktadır.

Prefabrik ev fiyatları 2024 yılına gelindiğinde, inşaat malzemelerindeki fiyat artworkışlarından dolayı artworkış gösterebilir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Report this wiki page